Sundhedsklinik og læge

... vejen til et bedre liv

Dit helbred er en del af din livskvalitet, hvad enten du stadig er afhængig af stoffer eller i gang med at komme ud af et forbrug. Derfor har vi en lang række gratis tilbud til kvinder og mænd, herunder gratis hepatitisvaccine. 

Sundhedsklinikken

Når du er indskrevet i ambulant behandling har du mulighed for gratis hjælp fra en vores sygeplejersker i Sundhedsklinikken.  

Du kan bl.a. få hjælp til:

  • En generel vurdering af dit helbred
  • Pleje af sår
  • Rådgivning i forhold til sundhed

Åbningstider

  • Mandag kl. 09.00-11.30
  • Tirsdag kl. 09.00-11.30
  • Onsdag kl.09.00-10.00
  • Torsdag kl. 09.00-11.30 og kl. 14.30-17.30
  • Fredag kl. 09.00-11.30  

Tid hos lægen

Lige så snart du er blevet indskrevet får du en tid hos vores læge. Hos lægen finder I ud af, hvilken type medicinsk behandling, der kan hjælpe dig i forhold til din stofafhængighed, herunder også dit behov for metadon. Hvis der er brug for det kan han også henvise til en speciallæge.  

Gratis prævention

Den sikreste måde at undgå seksuelt overførte sygdomme er ved at bruge kondom. Derfor tilbyder vi gratis kondomer til alle, som kommer hos os.

Gratis test og vaccination for hepatitis

Som stofafhængig er du i højere grad udsat for den smitsomme og meget belastende leversygdom hepatitis. Der er i dag fundet god behandling. Derfor tilbyder vi gratis at teste dig for sygdommen, samt en gratis vaccination.

Psykolog 

Du har mulighed for at få tilbud om samtaler hos psykolog. Hos psykologen vil du få mulighed for at tale om dit liv og om oplevelser, du har brug for at få bearbejdet. Psykologen hjælper dig til, i et passende tempo, at få bearbejdet traumer og psykiske sår. 

Kan du benytte sundhedsklinik og læge?

Du skal være indskrevet enten i den ambulante behandling eller i vores dag- og efterbehandling. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, så får du en tid, hvor vi indskriver dig.

Kontakt os

Du kan ringe på telefon 58 57 48 90

Vores adresse

Sundhedsklinikken 
Parkvej 28
4200 Slagelse

Siden er sidst opdateret 23. januar 2023