Ambulant behandling

... når det passer dig

Ambulant behandling består af individuelle samtaler. Her vil vi hjælpe dig til at komme videre i dit liv. Både ved at du forstår dit problem bedre, og ved at du arbejder med overskuelige mål for din fremtid. Gennem de individuelle samtaler vil du få redskaber, der kan motivere dig til at stoppe et ødelæggende alkoholforbrug. Du kan også få hjælp til at sætte ord på de tanker, du har omkring dit liv og din måde at drikke på. Det er ikke så vigtigt, hvad du hidtil har drukket, men hvordan du ønsker, at dit liv skal se ud fremover.

Behandlingen kan bestå af 

  • Rådgivning
  • Behandlingssamtaler
  • Parsamtaler
  • Behandling med antabus

Din første kontakt med os

Du kan ringe til os mandag-fredag kl. 09:00-12:00, så snart du har besluttet dig for at søge rådgivning eller hjælp. Ved den første telefonsamtale aftaler vi en tid, hvor du kommer og snakker med en rådgiver.

Tilbuddet er anonymt og gratis, og gælder uanset, hvilken kommune du bor i.

Den første samtale

Når vi mødes første gang, finder vi i fællesskab ud af, hvad der kan gavne dig bedst muligt. Vi tager altid udgangspunkt i, hvad du ønsker at opnå og hvordan du ønsker, at dit liv skal forme sig fremadrettet.

Du kan også få tid hos vores læge og hos vores sygeplejerske til en sundhedssamtale. Vi vil herefter i fællesskab lægge en behandlingsplan for dit videre forløb hos os.  

Se mere under Læge og Sundhedssamtale

Behandling med antabus

For at komme ud af din alkoholafhængighed kan du få antabus. Antabus kan være en støtte for dig, som ønsker at leve uden alkohol.

Hvis du har familie

Vi har fokus på, hvordan dit alkoholforbrug påvirker din familie. Derfor har vi en række gratis og anonyme tilbud, som kan hjælpe din familie. Eksempelvis din partner, dine børn eller andre der er tæt på dig.

Vi tilbyder:

  • Parsamtaler
  • Grupper for børn og unge
  • Grupper for voksne børn eller pårørende

Læs mere under tilbud til pårørende

Kontakt os anonymt på telefon: 58 57 48 90

Siden er sidst opdateret 15. maj 2023